Al je verwarmingstechnieken in één toestel? Het kan! - Living in Style Leuven
1253
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1253,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Al je verwarmingstechnieken in één toestel? Het kan!

Al je verwarmingstechnieken in één toestel? Het kan!

Het combineren van allerlei technieken is een stresserende opgave als je een nieuwe woning bouwt. Je bent maar beter goed geïnformeerd over wat er allemaal op de markt bestaat. Wist je bijvoorbeeld dat je in één geïntegreerd toestel een vraaggestuurde ventilatie, warmwaterproductie en warmtepomptechnologie intelligent kunt combineren? 

Endura

De Endura, die de kern vormt van Systeem E+® van Renson, is een geïntegreerd monoblok. Indien er geen vraag naar warmte is (sanitair, warm water of ruimteverwarming), zal de Endura® functioneren als een vraaggestuurd ventilatiesysteem. Indien er wel vraag is naar warmte, zal de duurzame lucht/water-warmtepomptechnologie van de Endura in werking treden. De Endura zorgt dan zowel voor warmteproductie, warm sanitair water, als voor de vraaggestuurde ventilatie. Het systeem screent 24 uur per dag vocht en/of CO2 per aangesloten ruimte, eveneens wanneer je niet thuis bent.

Naast het opwekken van de duurzame energie, kan deze ook opgeslagen worden door het opwarmen van het sanitair warm water in het geïntegreerde boilervat. De inhoud van het boilervat bedraagt 300 liter. Dit is voldoende voor het dagelijks warmwaterverbruik van 4 tot 6 personen.

Hybride

De Endura wordt bovendien hybride gecombineerd met een externe verwarmingsketel op gas, zodat warmtecomfort steeds gegarandeerd blijft. Door het toevoegen van de voordelen van meerdere technologieën, wordt een echte meerwaarde gecreëerd. Is de vraag naar warmte op een bepaald moment hoger dan het beschikbaar duurzame verwarmingsvermogen van de Endura, dan zorgt de hybride regeling van het systeem voor het activeren van de verwarmingsketel.

Heating Center levert graag kwaliteit. Daarom geven we je zonder verpinken twee jaar garantie op ons werk. En omdat we alleen met topmerken werken, krijg je ook van hen een bijkomende garantie. Ontdek ons assortiment in onze showroom!

 

Heating Center

Heating Center groeide in de voorbije 35 jaar uit tot een gedreven expert in verwarming, ventilatie & airconditioning. Individuele aandacht is het hoofdingrediënt van de dienstverlening: van bij het eerste advies tot lang na de installatie. Onze technici staan 24 uur per dag klaar om problemen op te lossen en helpen jou graag bij het maken van de juiste keuze. Ontdekken welke verwarmingsoplossingen Heating Center jou te bieden heeft? Ontdek het in hun toonzaal of plan een afspraak in!

Meer over Heating Center

Datum

Februari 12, 2018

Categorie

Indoor, Woonexpert

Auteur

Dominik Roukaerts