Behang in jouw woning - Living in Style Leuven
759
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-759,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Behang in jouw woning

Living in Style Woonexperts:

Behang in jouw woning

Behang in jouw woning


Waar we behangpapier enkele jaren terug misschien associeerden met de kernwoorden oubollig en saai, komen nu spontaan de woorden hip & trendy in ons op. Behang maakt een comeback, en wat voor één!

 

Een opwaardering van je leefruimte

De juiste touch aan je leefruimte of je kamer toevoegen, is niet altijd een evidentie. Vaak wordt het gekozen accent te nadrukkelijk beklemtoont, of passen niet alle interieuraccessoires bij elkaar in één gestroomlijnd geheel. Behangpapier kan vervolgens fungeren als een ideale leidraad en maakt het jou bijgevolg wat eenvoudiger. Door een muur te bekleden met een hippe kleur, een mooi patroon of zelfs een persoonlijke foto krijgt jouw ruimte immers meteen die extra meerwaarde. Een goed accent trekt de aandacht en vervolledigt zijn omgeving, zonder storend over te komen.

 

Van felle print tot retromotief, alles kan!

Denk jij bij het begrip ‘accentmuur met behangpapier’ meteen aan felle prints of retromotieven? Er is meer. We focussen vandaag bij de inrichting van onze woning op gezelligheid, sfeer en een mooie indeling, en dit is ook interieurarchitecten en producenten niet ontgaan. Kies voor het neutrale textiel of vinyl, of breng de wildernis in jouw kamer door gebruik te maken van materialen zoals leer, velours, daim. Of kies voor echte natuurmaterialen, bijvoorbeeld papyrus of kurk.

 

Wil je het liever wat persoonlijker?

Jouw favoriete vakantiekiekje of dat mooie familieportret op de muur? Of ben je misschien een muziekliefhebber en heb je een prachtig beeld van jouw gitaar? Geef jouw foto een prominente plaats in jouw ruimte door middel van fotobehang en maak jouw interieur persoonlijk.

 

Aandacht voor kwaliteit

Let wel op bij het plaatsen van jouw behang, je wil echter geen zichtbare naden of foute hoeken. Kwaliteitsbehangpapier is echter ook fragiel en vraagt de nodige precisie. Een vakman helpt jou bij het kiezen van het ideale papier en zorgt voor een kwaliteitsvolle afwerking!

 

VM Pro Team adviseert jouw interieur

Uiteraard is het kiezen en plaatsen van behangpapier geen makkelijke keuze. Kom daarom gerust eens langs bij VM Pro Team, wij helpen je graag verder met jouw persoonlijk advies en zorgen voor jouw nieuwe leefruimte met accent, steeds voorzien van het nodige vakmanschap.

 

VM Pro Team

80 jaar en 3 generaties ervaring in de sector van vloer-en wandbekleding en schilderwerken, dat is VM Pro Team! Met filialen in Kraainem en Leuven zorgt Steve dat jouw vloer, muur of gevel de uitstraling krijgt die het verdient. Met een pot enthousiasme en een kwast creativiteit tovert VM Pro Team jouw woning om tot een meesterwerk. Kennismaken met Steve en zijn team? Neem contact op en bespreek jouw mogelijkheden.

Meer over VM Pro Team

Datum

September 22, 2017

Categorie

Indoor

Auteur

Steve Van Meerbeeck