Bepaal zelf je interieur met de juiste stoffen en texturen - Living in Style Leuven
1343
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1343,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Bepaal zelf je interieur met de juiste stoffen en texturen

Bepaal zelf je interieur met de juiste stoffen en texturen

Minimalistisch stoffen met een driedimensionaal effect, geïnspireerd op de traditionele kunst van het vouwen van papier. Dat is de nieuwe lijn “New Ways” van interieurstoffen producent Chivasso. Hun inspiratie haalde ze uit de speciale en tijdloze esthetiek van de Japanse cultuur. Buitengewone prints die je doen denken aan de kostbare en kleurrijke inktschilderingen van de late 18e eeuw staan centraal.

 

Creëer ruimte met blauwe accenten

De eigenschappen van de gestoffeerde bekleding geven een warme uitstraling. Als eerste is er de kleur “Deep Blue”, die logischerwijs de kleur van de lucht en de zee representeert. Wanneer je werkt met blauwe tinten, is het gemakkelijk om een frisse toets aan de ruimte te geven. Daarnaast zorgen blauwe accenten er gemakkelijker voor om meer ruimte te creëren. De kleur “Deep Blue” bestaat voornamelijk uit esthetische bloemenprints, die gepaard gaan met andere texturen en vormgevingen.

 

Warme en ontspannen sfeer

“Jade Green” vormt dan weer het juiste kleurenpallet wanneer je kiest voor een ontspannen en warme sfeer. De kleur ‘Zen’ ondersteunt de harmonie van het lichaam en de ziel. Bij deze kleur hebben ze vooral gekozen voor soepele en fluwelen texturen. Deze zorgen voor een bijzondere decoratieve indruk dankzij hun fijne glans.

 

Tal van combinaties als mogelijkheid

Mag het wat subtieler? Dan is de tint “White Sculpture” de perfecte invulling wanneer je zoekt naar een sferenpallet met een zekere “je ne sais quoi”. De witte kleur kan op verschillende maar vooral verrassende en veelzijdige manieren worden gecombineerd. Filigrane ontwerpen zorgen voor de juiste accenten, gaande van een ragfijne plissé tot een krachtige rasterstructuur.

 

Wil je de stoffen graag zelf ontdekken? Breng dan een bezoekje aan Store, ze lichten je graag toe welke kleuren en texturen het best passen binnen jouw eigen interieur!

 

Store

Zoals de ogen het venster zijn tot de ziel, zijn de ramen de ziel van uw huis, ze verdienen een mooie decoratie. Als experts in hedendaagse raamdecoratie, met een uitgebreid aanbod aan grote stalen, zoeken Wim en Isabel samen met jou naar de perfecte oplossing voor jouw woning. Neem een kijkje in de showroom van Store en ontdek de talloze mogelijkheden aan raamdecoratie.

Meer over Store

Datum

Juli 9, 2018

Categorie

Indoor, Woonexpert

Auteur

Isabel Tomboy