De revival van marmer - Living in Style Leuven
677
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-677,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

De revival van marmer

De revival van marmer


Architecten en interieurvormgevers zijn erin geslaagd om het tot voor heden misschien oubollige imago van marmer weer een modern en tijdloos karakter te geven. De schoonheid en de natuurlijkheid van marmer wordt in de kijker gezet in moderne interieurs, maar ook kleine details worden vervuld met het natuurlijke materiaal. 

 

Een blikvanger of rustig accent

Marmers zijn weer hip. We merken het aan de talloze inspirerende interieurfoto’s, het veelvuldige gebruik van architecten en zelfs de kleine interieuraccenten. De marmers worden geïntegreerd in zowel meubels, vloeren en wanden. De kronkelende aders, die eigen zijn aan het materiaal vormen de blikvangers in een totaalconcept.

 

Pure eigenheid

Vele marmers combineren perfect met moderne, strakke maar ook natuurlijke materialen. Ze zorgen ervoor dat de eigenheid van marmer nog beter tot zijn recht komt en dat het geheel een gestroomlijnd interieur vormt. Maar het hoeft niet steeds ‘echte’ marmer te zijn. Door de stijgende vraag, maar ook door een antwoord te willen bieden aan de beperkingen van bepaalde marmers, zoals beschikbaarheid, betaalbaarheid, onderhoud…is men aan de slag gegaan met de productie van kwartscomposieten en keramische platen. Deze evenaren de schoonheid en tijdloze natuurlijkheid van de pure en authentieke materialen.

 

André Celis, gericht advies over natuursteen

Wil je weten hoe je marmer kan integreren in jouw interieur of woning? Laat je inspireren en begeleiden in onze showroom want de keuze van duurzame materialen is van belang voor een mooi eindresultaat!

 

André Celis Natuursteen

Erik en de rest van het team dragen een goede service hoog in het vaandel en houden steeds complete controle over kwaliteit en tekening. Dit komt omdat André Celis Natuursteen elke exclusieve marmer rechtstreeks bij de ontginner in Italië, Spanje, Turkije, Griekenland of India aankoopt. De hoogste kwaliteit gecombineerd met een goede service dus! Spring eens binnen in hun showroom en maak kennis met hun uitgebreide aanbod en enthousiasme!  

Meer over André Celis Natuursteen

Datum

September 13, 2017

Categorie

Indoor

Auteur

Erik Kenens