De slimme parlo- en videofoon - Wizard bronze - Living in Style Leuven
722
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-722,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

De slimme parlo- en videofoon – Wizard bronze

De slimme parlo- en videofoon – Wizard bronze


De parlo- en videofoons van Fasttel staan bekend voor innovatie, gebruiksgemak en design. De Fasttel Wizard-serie combineert deze eigenschappen en voorziet de klant van diverse gebruiksmogelijkheden. Bovendien maakt de parlo- en videofoon draadloos de connectie met je telefoon of je gsm, waardoor eventuele paniek over de noodzaak van nieuwe kabels volledig overbodig is.

 

Op maat gemaakt voor iedereen

Ben je op zoek naar een (nieuwe) parlo- en videofoon? Misschien is de Wizard Bronze parlo- en videofoon van Fasttel wel datgene wat je zoekt. Zoals reeds vermeld zijn de mogelijkheden bij de Wizard Bronze eindeloos. Een eerste onderscheid heeft betrekking op de kleurschakering. Drie matte kleuren zijn voorradig: blauw, goud en brons. Het resultaat van deze matte kleuren is de creatie van een rustieke, doch chique sfeer. Iedere parlo- en videofoon is overigens gemaakt van koper, waarna deze wordt voorzien van de gewenste kleur. Hierdoor is de parlo- en videofoon beschermd tegen wind, stof en regen. Vervolgens dient een onderscheid gemaakt te worden tussen een groot of een klein kader. Het grote kader verstrekt de mogelijkheid tot de gravering van logo’s en huisnummers. Het kleine kader biedt de keuze tot gravering van namen bij de bestemmingsknop.

 

Het gebruik van de Wizard Bronze vanop afstand

Verwacht je een bezoek of de aanlevering van een pakket, maar ben je even niet thuis? Met deze parlo- en videofoon is deze zorg helemaal van de kaart. De parlo- en videofoon is namelijk via de Smartphone bereikbaar, waardoor je nooit een bezoeker zal missen. Dankzij de kleur- of zwart/witcamera kan je bovendien waarnemen wie er voor de deur te wachten staat. Ben je echter geen fan van camera’s? Geen enkel probleem, de camera wordt zodanig weggewerkt dat het voor de bezoeker niet eens zichtbaar is dat hij gefilmd kan worden.

 

Kwaliteit

Voor wederzijdse communicatie met kwaliteit, is de Wizard Bronze het toestel waar je naar op zoek bent. De uiterst gevoelige microfoon garandeert een perfect verstaanbare conversatie. Daarenboven kan het onderste toetsenbord eveneens gebruikt worden als een telefoon tijdens het communicatieproces. Dit toetsenbord is voorzien van lichtgevende toetsen, waardoor de aanwezigheid van externe verlichting geen absolute must is. Naast deze talloze mogelijkheden, zijn er verscheidene uitbreidingen beschikbaar, zodat de Wizard Bronze helemaal kan worden afgesteld op jouw wensen.

 

Houd je niet zo van verrassingen aan de voordeur? Dan is de Wizard Bronze van Fasttel wat je zoekt! Contacteer Alarm- en Telecenter Leuven voor verdere informatie.

 

Alarm- en Telecenter Leuven

Dankzij zijn jarenlange expertise bekijkt Jan steeds uitgebreid de mogelijkheden voor jouw telefonie of alarmsysteem. Als geregistreerde aannemer en erkende beveiligingsonderneming met Panasonic IP-Pro Certificaat verzekert Alarm- & Telecenter Telefoonshop dus kwaliteit! Kennismaken met Jan? Neem even contact op en plan een bezoekje!

Meer over Alarm- en Telecenter Leuven

Datum

September 17, 2017

Categorie

Outdoor

Auteur

Jan De Greef