S1, de uitschuifbare sauna - Living in Style Leuven
748
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-748,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

S1, de uitschuifbare sauna

S1, de uitschuifbare sauna


Tijdens drukke momenten, professioneel of privé, is het vinden van ontspanning een lastige opgave. Toch is voor vele mensen onthaasten, ontspanning en rust een onmisbaar deel in het alledaagse hectische leven. Een sauna is de ideale omgeving om even weg te vluchten en te genieten van pure stilte en warmte. En dat allemaal in jouw woning…  

 

De S1, dat is zoveel sauna als mogelijk, op zo weinig ruimte als nodig.

Een belangrijke vereiste die je nodig hebt voor een sauna, is de aanwezigheid van voldoende bruikbare ruimte. Echter is het tegenwoordig correcter om te schrijven: een belangrijke vereiste die je nodig had voor een sauna, is de aanwezigheid van voldoende bruikbare ruimte. KLAFS is er immers in geslaagd om de allereerste uitschuifbare sauna te ontwikkelen. Dit paradepaardje, genaamd “S1”, is een innovatieve sauna die perfect in elk interieur kan worden geïntegreerd.

 

In ingeschoven toestand heeft de S1 sauna een diepte van slechts 60cm, wat overeenkomt met de diepte van een normale kast. In uitgeschoven toestand daarentegen biedt de S1 met 1,60m diepte veel ruimte voor een ontspannen saunamoment. Dankzij de speciaal ontwikkelde eMOVE Technology slaag je erin om met één druk op de knop de nieuwe S1 sauna vanuit ruststand (60 cm) om te vormen tot een functionele sauna (160 cm) in slechts 20 seconden.

 

Daarnaast zijn er ook nog diverse samenstellingsopties beschikbaar. Er zijn drie groottes, vijfverschillende buitenbekledingen en vier verschillende voorzijdes, waardoor de sauna ook nog jouw favoriete look krijgt. Dat zorgt ervoor dat de sauna geschikt is om te plaatsen in de woonkamer, badkamer, studeerkamer, fitnesskamer, gastenkamer,… . Kortom, op elke plaats waar het algemene stroomnet voorhanden is, zal deze sauna voor een absolute meerwaarde zorgen. De sauna’s met de kleinere afmetingen halen genoeg kracht uit 230V, de grotere versies daarentegen, vereisen 380V.

 

Gervi, jouw specialist

Wil je graag wat meer weten over de S1? Of heb je vrijblijvende vragen aangaande de mogelijkheden in jouw woning? Breng eens een bezoekje aan onze showroom, wij geven jouw graag het nodige advies!

 

Gervi

Gervi is sinds 1970 een toonaangevende specialist op het vlak van wellness. Met vestigingen in Maasmechelen, Hasselt, Leuven en Sint-Martens-Latem, en met opgeleide wellness experts, voorzien zij jou steeds van deskundig advies. Omdat ze hun aanbod enkel beperken tot bekende merken en kwalitatief hoogstaande producten is kwaliteit dus gegarandeerd! Contacteer Gervi Leuven of neem even een kijkje in hun showroom. Zij ontvangen jou graag met aandacht voor jouw wensen!

Meer over Gervi

Datum

September 11, 2017

Categorie

Indoor

Auteur

Babs Frooninckx