Een designparasol, het pronkstuk voor op je terras! - Living in Style Leuven
1361
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1361,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Een designparasol, het pronkstuk voor op je terras!

Een designparasol, het pronkstuk voor op je terras!

Geisha, dat is de naam van de nieuwe terrasparasol die topdesigner Marcel Wanders heeft ontworpen. De nieuwe parasol werd geproduceerd door de Belgische parasolfabrikant Symo en valt onder de reeks beroemde Sywawa ‘Sunbelievable Designparasols’.

Doordacht design

Marcel Wanders kreeg de kans om stage te lopen in Japan, vandaar dat hij zich heeft geïnspireerd op de Japanse geishatraditie. Geisha’s, ook wel Japanse Muzes genoemd, werden beschouwd als toonbeelden van schoonheid en verfijnde cultuur. Hun taak bestond eruit om hun gasten gerust te stellen en zich op hun gemak te laten voelen. Marcel Wanders wist deze kenmerken goed door te trekken, want een ingetogen maar vooral ontspannen sfeer staat centraal in zijn ontwerp.

Warm ontwerp

De parasol heeft een warm rode kleur met aan de binnenkant zwarte karakteristieke en contrasterende bloemmotieven. Bovenaan de parasol prijkt er een metalen strik, het typische accessoire op de kimono van de geisha. Ook in de voet, vervaardigd uit beton en stabiel tot windkracht 6, kan je de karakteristieke bloemmotieven terugvinden.

 

Ben je op zoek naar een eyecatcher om je terras op te fleuren? Dan vormt het design van Marcel Wanders misschien wel de oplossing! Na het vastleggen van een afspraak kan je de parasol zelf bezichtigen bij Steel Story. Ze helpen en vertellen je graag meer over het knappe ontwerp van Marcel Wanders.

 

Steel Story

Benny en Mia zijn al 10 jaar gepassioneerd in outdoordesign en zijn dus reeds een decennium lang dé specialist in outdoordesign en loungemeubelen. Zij geven jou graag het juiste advies in een sfeer van duurzaamheid en gezelligheid. Op zoek naar fresh outdoor design, voorzien van de nodige kwaliteit? Steel Story helpt jou bij het kiezen van het ideale outdoor meubilair voor jouw omgeving!

Meer over Steel Story

Datum

Juli 27, 2018

Categorie

Outdoor, Woonexpert

Auteur

Mia Van den Broeck