Domotica met meerwaarde - de Fasttel Cult - Living in Style Leuven
1258
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1258,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Domotica met meerwaarde – de Fasttel Cult

Domotica met meerwaarde – de Fasttel Cult

Fasttel, bekend voor zijn intelligente apparaten met stijlvol design, is reeds 30 jaar toonaangevend in de sector van parlofonie- en videofoniesystemen. Met de ontwikkeling van de Fasttel Cult heeft men het design weer naar ongekende hoogtes weten te sturen: een zwart scherm dat zijn opties pas weergeeft bij een oproep of een aanraking van het scherm. Hierdoor zit het toestel vervat in een stijlvol en geheimzinnig design.

 

De mogelijkheden zijn eindeloos

Vele jaren bundelde Fasttel wensen, vragen en opmerkingen. De oplossing voor dit alles heeft nu vorm en naam gekregen, het enigmatische ‘Cult binnenpost’. Het Cult concept is vertrokken vanuit de standaard parlofoon, waarmee het reeds mogelijk was om deuroproepen te beantwoorden. Hieraan werden vervolgens automatische beeld– en spraakopnamen toegevoegd, wat het mogelijk maakt om verschillende camerastandpunten tegelijkertijd te analyseren.

Heb je een Smartphone en weet je deze te bedienen? Dat is handig meegenomen! De Fasttel Cult is immers in grote mate vergelijkbaar met een Smartphone. Alle opties die een Smartphone je kan bieden, zijn bijgevolg ook terug te vinden in de Cult. Dit impliceert een luidspreker en een microfoon, evenals de mogelijkheid om mp3 en filmpjes af te spelen en op te slaan. Het opslaan gebeurd zoals bij de Smartphone op een micro SD-kaartje.

Tientallen wensen beantwoord

Meerdere apparaten waren er tot op heden nodig om alle wensen te vervullen. De Fasttel Cult, voorzien van een kristalhelder scherm, verwerkt met een geparelstraalde en gelakte behuizing, kan bijgevolg aanzien worden als een ware revolutie in de wondere wereld van de parlofoniesystemen. Het toestel is in drie uitvoeringen beschikbaar: een houten omlijsting om op het bureau te plaatsen, ingebouwd in de muur en voorzien van de mogelijkheid om oproepen met of zonder traditionele hoorn te beantwoorden. Om de klant bovendien te kunnen voorzien van alle comfort, zijn er twee bijzondere sneltoetsen geïmplementeerd. Deze toetsen verwijzen naar de functies die het vaakst gebruikt worden ter bescherming van de woning, namelijk de (de)activatie van het alarm en het openen/sluiten van een poort.

Helemaal overtuigd van de meerwaarde van een parlofonie- of videofoniesysteem? Het is immers zowel praktisch als esthetisch. Wens je bovendien persoonlijk advies? Contacteer dan zeker Alarm- en Telecenter Leuven, wij helpen jou graag.

 

Alarm- en Telecenter Leuven

Dankzij zijn jarenlange expertise bekijkt Jan steeds uitgebreid de mogelijkheden voor jouw telefonie of alarmsysteem. Als geregistreerde aannemer en erkende beveiligingsonderneming met Panasonic IP-Pro Certificaat verzekert Alarm- & Telecenter Telefoonshop dus kwaliteit! Kennismaken met Jan? Neem even contact op en plan een bezoekje!

Meer over Alarm- en Telecenter Leuven

Datum

Februari 26, 2018

Categorie

Indoor, Outdoor

Auteur

Jan De Greef