Droom jij in het nieuwe jaar van een eigen zwembad? - Living in Style Leuven
1249
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1249,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Droom jij in het nieuwe jaar van een eigen zwembad?

Droom jij in het nieuwe jaar van een eigen zwembad?

 

Wil je in 2018 genieten van een eigen zwemparadijs in je tuin of woning? Begin je dan zeker even te informeren, want een zwembad bouw je niet op 1,2,3!  

 

Een zwembad in je tuin of woning is een ware luxe! Geniet je ’s ochtends graag van een ochtendduik of kijk je de hele dag uit naar een relaxe zwempartij? Dan is een eigen zwembad zeker iets voor jou. Maar waar moet je allemaal rekening mee houden?

 

Geen zwembad zonder vergunning

Vooraleer je beslist om een zwembad te laten bouwen, heb je natuurlijk de nodige vergunningen nodig. Stop dus zeker eerst eens aan het gemeentehuis en ga nauwkeurig na welke vergunningen je nodig hebt en aan welke reglementen je jezelf dient te houden. Van zodra de vergunningen worden goedgekeurd, kan je aan de slag!

 

Keuzes maken

Kies je voor een opzet- of een inbouwzwembad? Ga je voor duurzame materialen of houd je de prijs liever zo laag mogelijk? Heb je liever een rond of rechthoekig zwembad? Het kiezen van jouw persoonlijke zwembad brengt heel wat keuzes met zich mee. Laat je dan ook adviseren door een specialist en ga niet over één nacht ijs. Jouw keuzes zullen het budget bepalen, maar ook de look en functionaliteiten van het zwembad. Daarnaast is het ook belangrijk goed op tijd te denken aan het plaatsen van een zwembad. Zo heb je voldoende tijd om de juiste keuzes te maken, je te informeren en een afspraak te maken voor een plaatsing.

 

Wil je meer info? Neem dan zeker even contact op, wij geven je de nodige tips!

 

Theo Paeyeneers

Theo Paeyeneers is al 20 jaar een vaste waarde bij de aanleg van zwembaden en het uitvoeren van totaalprojecten in het Leuvense. Met zijn kennis en toewijding tovert hij met de nodige zorg jouw tuin of woning om tot een heus zwemparadijs! Afspreken met Theo? Neem even contact op en ontdek jouw mogelijkheden.

Meer over Theo Paeyeneers

Datum

Januari 8, 2018

Categorie

Outdoor, Woonexpert

Auteur

Theo Paeyeneers