Een buitenkeuken, het genot van barbecueën - Living in Style Leuven
718
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-718,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Een buitenkeuken, het genot van barbecueën

Een buitenkeuken, het genot van barbecueën


De zomer is in volle glorie en ook de eerste zonneschijnen hebben ons land al bereikt. Tijd dus om te genieten van een optimale buitenbeleving: de buitenkeuken.

 

Koken in de natuur

Een buitenkeuken zorgt ervoor dat jij jouw vertrouwde keuken eventjes verlaat voor een andere kooksfeer.  Plaats jij jouw buitenkeuken op je terras of kies je voor een prominente plaats op jouw gazon? Dankzij de vele modellen, formaten en mogelijkheden kan je kiezen uit een uitgebreid assortiment van buitenkeukens en barbecues. Maar hoe maak je dan een juiste keuze?

 

Het bakresultaat primeert

Belangrijk bij de keuze van een buitenkeuken/barbecue is het bakresultaat. Standard AHZ kiest dan ook steeds voor merken waarbij het bakresultaat voorop wordt gesteld. Een goede buitenkeuken hoeft niet hoofdzakelijk duur te zijn, maar moet wel de nodige kwaliteit garanderen. Door vlees op een barbecue te leggen, zal het dichtschroeien en blijven de meeste sappen in het vlees. Sappen die toch ontsnappen, moeten goed kunnen verdampen. Een goede barbecue zorgt ervoor dat de sappen op een optimale manier verdampen en er hierdoor een heerlijke smaak van het vlees wordt gecreërd.

 

Kwaliteit & design, een topcombinatie

Leuke voorbeelden van merken die kwaliteit laten primeren zijn Broil King, Dancook, Beefeater,… Zo is Dancook een Deens product en investeren zij naast kwaliteit ook in design. Het merk Broil King halen we ook graag even aan omdat zij enorm veel aandacht schenken aan warmteverdelers. De warmteverdeler bedekt de volledige oppervlakte van de bodem, waardoor de smaak volledig tot zijn recht komt. De barbecue in gietijzer heeft daarnaast ook een rooster met een mooie ruitvorm voor je vlees of, indien je het omdraait, een rooster dat ervoor zorgt dat jouw marinades een geweldige smaak bieden.

 

Standard AHZ, jouw expert

Wil je meer weten over jouw ideale buitenkeuken? Kom eens langs in onze showroom, wij kaarten graag de verschillen en voordelen aan, en begeleiden jou bij het kiezen van jouw droombuitenkeuken!

 

Standard AHZ

Standaard AHZ is al meer dan 40 jaar een trendsetter op het vlak van kachels, haarden, schoorsteenkanalen, barbecues en brievenbussen. Matthias en zijn team van specialisten bieden een ruime keuze aan, te ontdekken in hun omvangrijke toonzaal. Kennismaken met het team van Standaard AHZ? Laat je adviseren en ontdek de wereld van gezellige warmte.

Meer over Standard AHZ

Datum

September 20, 2017

Categorie

Outdoor

Auteur

Matias Mellaerts