Een zwemvijver voor jouw tuin - Living in Style Leuven
735
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-735,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Een zwemvijver voor jouw tuin

Een zwemvijver voor jouw tuin


Dat een zwemvijver de laatste jaren zijn intrede deed in meerdere tuinen is geen geheim. Doordat je kan zwemmen in natuurlijk gezuiverd water en je geniet van een opwarming door de zon, sta je niet alleen dichter bij de natuur, maar zorgt een zwemvijver ook voor een volledige integratie in de tuin. Het esthetische van een vijver wordt gecombineerd met het waterplezier van een zwembad. Geniet van het uitzicht, het natuurlijke leven en de mooie weerspiegelingen in het water.

 

Winter en zomer attractief

Genieten van een zwemvijver doe je het ganse jaar door. Tijdens lente en zomer brengt de vijver de nodige verkoeling, maar ook tijdens de wintermaanden vormt de vijver een aandachtstrekker, weliswaar met andere perspectieven. Een heel jaar door plezier en ontspanning dus!

 

Water in hellend terrein

Verbinnen Tuinarchitectuur zorgt ervoor dat het ontwerp zodanig wordt getekend dat de vijver een centrale plaats krijgt in de tuin, maar wel volledig geïntegreerd is. Het totaalconcept moet kloppen, zodat alle aspecten mooi overlopen in elkaar.

 

Wat indien je tuin een hellend terrein is? Dat vormt geen probleem. Door middel van een overloop brengt dit ‘nadeel’ jou zelfs in een voordeelpositie. De overloop zorgt voor een doorlopende zwemvijver, die de tuin het nodige karakter bezorgt. Door het overloopeffect creëer je een nieuw landschap, waardoor de omgeving een moderne, maar ontspannende touch krijgt.

 

Laat jou inspireren en adviseren

De omvorming en aanleg van jouw tuin vormt geen sinecure. Contacteer daarom gerust eens Verbinnen Tuinarchitectuur, wij helpen je graag verder met persoonlijk advies en zorgen voor jouw nieuwe tuin, steeds voorzien van de nodige precisie en eenheid.

 

Verbinnen tuinen

Met reeds meer dan twee decennia ervaring in tuinontwerp en –aanleg, levert het team van Manu en Karine immer hoogwaardige projecten af. Met zorg voor de natuur en met aandacht voor jouw noden, werken zij een architecturaal plan af en vangen zij aan met de uitvoering. Magie in jouw tuin? Verbinnen Tuinen creëert het voor jou. Neem contact met hen op en maak kennis met hun warme aanpak en enthousiasme.

Meer over Verbinnen tuinen

Datum

September 23, 2017

Categorie

Outdoor

Auteur

Manu Verbinnen