Endless Pools zwemspa: jouw trainingsspa - Living in Style Leuven
1301
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1301,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Endless Pools zwemspa: jouw trainingsspa

Endless Pools zwemspa: jouw trainingsspa

De voorbije jaren kiezen steeds meer mensen voor de aankoop van een zwemspa dan voor de aankoop van een gewoon zwembad. Zoals het woord zwemspa zelf aangeeft, is het een combinatie van twee termen. Sport en wellness worden geïntegreerd in één design waardoor er een zee aan mogelijkheden zijn. Of beter gezegd: een zwembad aan mogelijkheden!

 

Voor ieder wat wils

De keuzes op vlak van sport zijn eindeloos. De zwemspa geeft je de mogelijkheid om je te voorzien van een volledige lichaamstraining. Met zijn ruime zwem- en trainingszone kan je genieten van een stevige workout. Mag het wat meer zijn? Combineer dan het zwemjetsysteem met variabele snelheden of de optionele onderwaterloopband. Dit steeds in je eigen thuisomgeving!

Gaat je voorkeur meer uit naar het relaxen? Ook dat is op ieder moment mogelijk! De zwemspa staat garant voor een luxueuze relaxatie, waarin je volledig tot rust kan komen. Het fijne aspect aan de Endless Pool is dat inspanning en ontspanning oneindig worden gecombineerd in één enkel design.

Op ieder niveau

Ben je een hobbyzwemmer, een semi-professionele of professionele zwemmer? De Endless Pool zwemspa is ontworpen voor sporters van verschillende niveaus. Zo is er de keuze uit vier verschillende opties, afhankelijk van je behoefte en uitdaging. Sport je niet graag alleen? Geen probleem! De Dual-propulsion zwemmachine geeft je de mogelijkheid op te zwemmen met z’n tweeën. Zo zijn er twee individueel instelbare waterstromen zodat je toch steeds kan trainen op je eigen tempo.

Een uniek concept

Ben je recreant of (top)sporter, gaat je voorkeur uit naar sport of wellness, geniet je graag in de eigen thuisomgeving en houd je van de mogelijkheid tot afwisseling? Neem dan contact op met het team van Gervi en ga de zwemspa zelf bezichtigen én testen!

 

Gervi

Gervi is sinds 1970 een toonaangevende specialist op het vlak van wellness. Met vestigingen in Maasmechelen, Hasselt, Leuven en Sint-Martens-Latem, en met opgeleide wellness experts, voorzien zij jou steeds van deskundig advies. Omdat ze hun aanbod enkel beperken tot bekende merken en kwalitatief hoogstaande producten is kwaliteit dus gegarandeerd! Contacteer Gervi Leuven of neem even een kijkje in hun showroom. Zij ontvangen jou graag met aandacht voor jouw wensen!

Meer over Gervi

Datum

Mei 30, 2018

Categorie

Outdoor, Woonexpert

Auteur

Babs Frooninckx