Gezellig genieten van een winterterras - Living in Style Leuven
1243
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1243,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Gezellig genieten van een winterterras

Gezellig genieten van een winterterras

 

De eerste sneeuw is gevallen en het belooft alvast een witte kerst te worden! Maar dat betekent niet dat je heel de winterperiode binnen moet blijven. Al eens gedacht aan een winterterras?

 

Het genot van warmte tijdens de koude

Je verwarmen tijdens een winterbbq of bij het bekijken van het nieuwjaarsvuurwerk? Of geniet je voor het avondmaal nog graag even van een aperitiefje in de buitenlucht? Verwarmingselementen genoeg! Maar als je het ook graag fancy hebt, dan biedt het merk Symo de ideale oplossingen.

De Symo Retro 2100 plaats je waar je maar wil en is volledig richtbaar. Op deze manier beslis jij zelf waar de warmte zich zorgvuldig verspreidt. Kies je toch liever voor een gezellig element dat je boven de terrastafel kan hangen? Dan is de Symo Lampshape iets voor jou. En geen nood, indien je buiten geen elektriciteitsvoorziening hebt, bieden wij jou graag deze service aan. Wij helpen jou bij de plaatsing.

Wil je graag meer info? Neem dan even contact met ons op, wij komen jou geheel vrijblijvend en ter plaatse advies geven!

 

Steel Story

Benny en Mia zijn al 10 jaar gepassioneerd in outdoordesign en zijn dus reeds een decennium lang dé specialist in outdoordesign en loungemeubelen. Zij geven jou graag het juiste advies in een sfeer van duurzaamheid en gezelligheid. Op zoek naar fresh outdoor design, voorzien van de nodige kwaliteit? Steel Story helpt jou bij het kiezen van het ideale outdoor meubilair voor jouw omgeving!

Meer over Steel Story

Datum

December 12, 2017

Categorie

Outdoor, Woonexpert

Auteur

Mia Van den Broeck