Een gezellige winter dankzij de Rais Q-Be - Living in Style Leuven
1200
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1200,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Een gezellige winter dankzij de Rais Q-Be

Een gezellige winter dankzij de Rais Q-Be

 

De houtkachel, een woningelement dat ons steeds herinnert aan gezelligheid en warmte, kende een drastische transformatie. Dankzij nieuwe toepassingen en mogelijkheden biedt een kachel niet enkel meer voor de nodige warmte, maar zorgt het ook voor dat speciale accent in je woning. Al kennisgemaakt met de Rais Q-Be? Zwitsers design en gegarandeerde topkwaliteit!

 

Streven naar perfectie

Het merk Rais produceert kachels met de nodige aandacht voor kwaliteit. Zo zal je bijvoorbeeld geen enkele lasnaad of voeg vinden, maar is er ook ruime keuze tussen verschillende afwerkingsmogelijkheden. Denk maar aan glas, aluminium, staal en speksteen. Dankzij de vele mogelijkheden aan materialen en kleuren is de Rais Q-Be geschikt voor elke woonkamer of ruimte.

 

Een kubistisch stukje design

De Q-Be biedt een kubistische stijl en oogt innovatief en tijdloos. Door de automatische luchtregeling krijgt je kachel steeds de correcte hoeveelheid lucht op de juiste plaatsen. Hierdoor wordt het houtverbruik en de uitstoot fijn stof en CO tot een absoluut minimum beperkt. Dankzij het hoge rendement is dit een milieuvriendelijker alternatief dan een oudere houtkachel omdat er tot 100 maal minder fijn stof vrijkomt!

De Rais Q-Be biedt jou de mogelijkheid om de kachel in het midden van een ruimte te plaatsen. Dankzij de draaibare, hoge voet kan je zelf kiezen naar welke richting het vuur getoond wordt. De grote, glazen deur geeft een groots en gezellig vuurspektakel, maar deze is eveneens handig om hout op het vuur te leggen.

 

Op zoek naar een functionele, kwalitatieve en sfeervolle verwarmingsoplossing? Bij Standard AHZ geven wij jou graag de nodige raad, met aandacht voor jouw noden! Ben jij helemaal overtuigd om een Rais Q-Be te laten plaatsen? Kom zeker eens langs in onze toonzaal! Laat je met raad en daad bijstaan door onze adviseurs.

 

Standard AHZ

Standaard AHZ is al meer dan 40 jaar een trendsetter op het vlak van kachels, haarden, schoorsteenkanalen, barbecues en brievenbussen. Matthias en zijn team van specialisten bieden een ruime keuze aan, te ontdekken in hun omvangrijke toonzaal. Kennismaken met het team van Standaard AHZ? Laat je adviseren en ontdek de wereld van gezellige warmte.

Meer over Standard AHZ

Datum

November 16, 2017

Categorie

Indoor, Woonexpert

Auteur

Matias Mellaerts