Investeer deze zomer in een jacuzzi van de Highlife NXT-collectie! - Living in Style Leuven
1287
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1287,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Investeer deze zomer in een jacuzzi van de Highlife NXT-collectie!

Investeer deze zomer in een jacuzzi van de Highlife NXT-collectie!


Bij de nieuwe NXT-collectie van Highlife, een knappe samenwerking tussen HotSpring Spa, Designworks en BMW Group Company, staat comfort volledig centraal. Dankzij het strakke design vormt de jacuzzi een blikvanger in je tuin, die je op een elegante, functionele maar vooral eenvoudige manier kan integreren in je omgeving!

 

Optimaal comfort

Tal van opties zijn mogelijk! Met een touchscreen afstandsbediening kan je de jacuzzi’s van de NXT-collectie op een straal van 9 meter klaarmaken voor gebruik. Zo hoef je niet langer tot aan de jacuzzi te wandelen en kan je meer tijd besteden aan het maken van een lekker hapje of drankje! Aan de hand van de on/ready-controlelampjes kan je op afstand in één oogopslag zien of de jacuzzi klaar is voor gebruik. Ook het laten afspelen van muziek of het instellen van de juiste sfeerverlichting is perfect mogelijk door middel van de afstandsbediening. Efficiëntie staat centraal!

Makkelijk in onderhoud

Het taboe rond het moeilijk onderhouden van jacuzzi’s wordt dankzij de NXT-collectie van Highlife definitief doorbroken. Dankzij de aanwezigheid van vijf filters wordt het water continu gefilterd, een optimale waterkwaliteit is dus steeds gegarandeerd. Bovendien zijn er ook efficiënte Tri-X filters die zuiverder water genereren met minder onderhoud. De energiezuinige schuimisolatie zorgt er dan weer voor dat de warmte langer aanwezig blijft.

Een unieke beleving

Op zoek naar een wellness ervaring op maat? De experts bij Gervi voorzien je graag van deskundig advies. Zo staan we je steeds bij vanaf de eerste ideeën tot de definitieve realisaties!

 

Gervi

Gervi is sinds 1970 een toonaangevende specialist op het vlak van wellness. Met vestigingen in Maasmechelen, Hasselt, Leuven en Sint-Martens-Latem, en met opgeleide wellness experts, voorzien zij jou steeds van deskundig advies. Omdat ze hun aanbod enkel beperken tot bekende merken en kwalitatief hoogstaande producten is kwaliteit dus gegarandeerd! Contacteer Gervi Leuven of neem even een kijkje in hun showroom. Zij ontvangen jou graag met aandacht voor jouw wensen!

Meer over Gervi

Datum

April 27, 2018

Categorie

Outdoor, Woonexpert

Auteur

Babs Frooninckx