Leefkeuken – Meer en meer de belangrijkste ruimte in jouw woning - Living in Style Leuven
1261
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1261,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Leefkeuken – Meer en meer de belangrijkste ruimte in jouw woning

Leefkeuken – Meer en meer de belangrijkste ruimte in jouw woning

Trends, ze zijn overal. In mode, in muziek, in woorden maar ook in interieur veranderen er trends. Ruimtes worden opener waardoor er binnen meer licht wordt gecreëerd. Ook materiaalgebruik verandert. Er worden steeds meer natuurelementen gebruikt zoals natuursteen, goud, brons en hout. Maar ook de verdere invulling gebeurt aan de hand van groene aspecten.

Trends in 2018

Investering in een nieuwe keuken is zeer belangrijk. Het gebruikte materiaal moet voldoende stevig en duurzaam zijn en liefst ook nog eens met de tijd mee gaan. Duurzame materialen staan daarom hierbij in het middelpunt. Ze zijn de trend van 2018! Natuursteen zoals marmer is een zeer begeerd materiaal om te gebruiken omdat bij deze het minste problemen kunnen optreden tijdens het koken. Denk hierbij aan vlekken of aantasting door verhitte elementen. Natuurlijk zijn deze duurzame materialen niet goedkoop maar ze zijn wel een goede investering waard.

Eyecatcher van de woning

In ons leven spenderen we veel tijd door in huis, vooral dan in de keuken. Denk eens na welke activiteiten je allemaal uitvoert in jouw keuken? De krant lezen bij het ontbijt, ’s avonds kijken we er graag naar tv, bij bezoek ontvangen we deze mensen hier en babbelen we de hele avond voort, we koken en eten er. maar ook werken en/ of studeren horen hierbij. Al deze activiteiten worden in deze ruimte uitgevoerd omdat het de keuken steeds meer een onderdeel wordt van de effectieve leefruimte. Een ruimte zoals de woonkamer is dus niet meer een afgesloten element op zich maar maakt deze deel uit van een andere ruimte in huis. Deze trend brengt familieleden dichter bij elkaar. Denk bijvoorbeeld aan de gezelligheid bij een kookeiland. De combinatie tussen koken en een andere activiteit is hierdoor snel gemaakt.

Huidige en toekomstige noden

Het kopen van een keuken gaat meestal allesbehalve vlot. Er stapelen zich al snel enkele vragen op zoals: Welke kleuren en materialen gaan we kiezen? Hoeveel kasten willen we ter beschikking hebben? Welke indeling krijgen deze kasten dan? Eén voor één zeer goede vragen want een goed gekozen keuken gaat een heel leven mee. Natuursteen wordt veel gebruikt als werkblad in de keuken. Denk hierbij aan graniet, marmer, composiet en keramiek. Stuk voor stuk populaire materialen waarmee aparte sferen gemaakt kunnen worden zoals modern, Scandinavisch of klassiek.

Iedereen kan zijn smaak vinden bij ‘Andre Celis natuursteen’. Kom zeker eens bij ons langs in Lubbeek. Het geschikte materiaal vinden voor een lange levensduur is namelijk onze specialiteit.

 

André Celis Natuursteen

Erik en de rest van het team dragen een goede service hoog in het vaandel en houden steeds complete controle over kwaliteit en tekening. Dit komt omdat André Celis Natuursteen elke exclusieve marmer rechtstreeks bij de ontginner in Italië, Spanje, Turkije, Griekenland of India aankoopt. De hoogste kwaliteit gecombineerd met een goede service dus! Spring eens binnen in hun showroom en maak kennis met hun uitgebreide aanbod en enthousiasme!  

Meer over André Celis Natuursteen

Datum

Maart 7, 2018

Categorie

Indoor

Auteur

Erik Kenens