Natuursteen versus digitalisering - Living in Style Leuven
1224
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1224,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Natuursteen versus digitalisering

Natuursteen versus Digitalisering

 

Digitalisering is een begrip dat in iedere sector en in elk bedrijf meer en meer aandacht krijgt, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ook Andre Celis Natuursteen wil niet achterblijven en zocht naar een manier voor een snellere levering van maatproducten. Natuursteen versus digitalisering, hoe gaat deze combo in zijn werk?

 

Zelf kiezen welke steenplaat jij wenst  

Dankzij het digitaliseren van ons stockbeheer hebben we steeds een goed inzicht of we voldoende grondstoffen en materialen in voorraad hebben om aan de slag te gaan met een bepaald project. Het systeem werkt via barcodes op iedere plaat, waardoor we deze kunnen identificeren. Bij het scannen van de barcode verdwijnt de plaat uit de voorraad, zodat het systeem steeds up-to-date blijft. Daarnaast kunnen we jou ook een foto tonen van de desbetreffende plaat, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van de look van jouw gekozen natuursteen. Dankzij het digitaliseren van de voorraad kunnen we een realistische timing beloven en jouw keuze bevestigen met beeldmateriaal. Een win-win oplossing!

 

Digitaal meten

Niet alleen het stockbeheer werd gedigitaliseerd, maar ook het opmeten van de benodigde hoeveelheid natuursteen kreeg een digitale aanpak. Dankzij de Proliner van Prodim gaat het opmeten van een ruimte en/of plaat veel sneller, makkelijker en nauwkeuriger. Met de ‘laser en pen’ -technologie garanderen we de nodige precisie.

 

Digitaal aansturen van machines: precisie en veiligheid

Wij sturen onze machines digitaal aan. Het versnijden en verwerken van natuursteen gebeurt met één druk op de knop en kan zelfs via een smartphone beheerd worden. De verwerking gebeurt nu sneller, veiliger en nauwkeuriger, maar tegelijkertijd wordt er ook zuinig omgesprongen met het materiaal. Minder verlies dus!

 

Vlotte opvolging van de processen

Het opvolgen van onze projecten is overal mogelijk. Doordat de processen nu automatisch geregistreerd worden, kunnen ze efficiënter verlopen en kunnen eventuele vragen sneller ingelost worden. Een goede communicatie & kwaliteit, aspecten die we hoog in het vaandel dragen.

 

André Celis, jouw Living in Style specialist in natuursteen

Wil je meer weten over onze digitalisering? Of wil je vrijblijvend meer info over natuursteen? Wij ontvangen jou graag in onze showroom!

 

André Celis Natuursteen

Erik en de rest van het team dragen een goede service hoog in het vaandel en houden steeds complete controle over kwaliteit en tekening. Dit komt omdat André Celis Natuursteen elke exclusieve marmer rechtstreeks bij de ontginner in Italië, Spanje, Turkije, Griekenland of India aankoopt. De hoogste kwaliteit gecombineerd met een goede service dus! Spring eens binnen in hun showroom en maak kennis met hun uitgebreide aanbod en enthousiasme!  

Meer over André Celis Natuursteen

Datum

November 29, 2017

Categorie

Indoor, Outdoor, Woonexpert

Auteur

Erik Kenens