Een nieuwe look voor je huis: Gevelrestyling - Living in Style Leuven
1271
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1271,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Een nieuwe look voor je huis: Gevelrestyling

Een nieuwe look voor je huis: Gevelrestyling

Je huis een nieuwe look geven, het is een hele karwei… Zeker als er veel verbouwingen plaatsvinden. Gelukkig kan het ook anders! Met wat schilderwerk aan de gevel creëer je al snel een volledig nieuwe uitstraling!

 

Tijd voor iets nieuws

Zoals bij duizend-en-één dingen, verandert om de zoveel tijd onze voorkeur en stijl.  Hetzelfde geldt bij de voorkeur van de uitstraling van onze woning. Vaak raakt de buitenmuur versleten of soms is het gewoon eens tijd voor iets nieuws. Een makkelijke en snelle oplossing voor een nieuwe look van je huis is het opfrissen van de gevel met een nieuwe laag schilderwerk! Maar welke opties zijn er dan?

Kalken of verven? 

Bij het schilderen van je gevel kan je kiezen tussen kalken of verven. Het verschil zit vooral in de structuur, waardoor het een volledig andere look als gevolg kan hebben. Kalken wordt aangebracht met een blokborstel en zorgt hierdoor voor een unieke en authentieke afwerking. Bijgevolg is deze zeer geschikt voor de meer klassieke of landelijke woningen. Verven gebeurt dan weer met de rol en past bij elk soort exterieur. Bovendien kan je meerdere jaren genieten van je nieuwe gevel doordat beide opties zeer makkelijk te onderhouden, vuilafstotend en dampdoorlatend zijn.

 

De trend van het moment

Ondanks dat alle kleurencombinaties mogelijk zijn voor beide opties, worden de neutrale kleuren het meest gekozen. De eerder donkere gevels verschijnen tegenwoordig steeds meer in het straatbeeld en hebben zich ontpopt tot een heuse trend.

 

Advies & service 

Het schilderen van je gevel mag dan een snelle oplossing zijn voor een nieuwe look, het is zeker niet altijd even eenvoudig om de juiste verf/kalk te kiezen voor de bijhorende muur. Daarbovenop kan het ook handig zijn om een vakman in te huren voor optimaal resultaat. Kom daarom gerust eens langs bij het VM PRO TEAM, zodat wij je persoonlijk kunnen adviseren en verder helpen, om zo de meest kwaliteitsvolle gevelrestyling te garanderen.

 

VM Pro Team

80 jaar en 3 generaties ervaring in de sector van vloer-en wandbekleding en schilderwerken, dat is VM Pro Team! Met filialen in Kraainem en Leuven zorgt Steve dat jouw vloer, muur of gevel de uitstraling krijgt die het verdient. Met een pot enthousiasme en een kwast creativiteit tovert VM Pro Team jouw woning om tot een meesterwerk. Kennismaken met Steve en zijn team? Neem contact op en bespreek jouw mogelijkheden.

Meer over VM Pro Team

Datum

Maart 21, 2018

Categorie

Outdoor, Woonexpert

Auteur

Steve Van Meerbeeck