Optimaal genieten van licht? Investeer in een lichtstudie! - Living in Style Leuven
1333
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1333,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Optimaal genieten van licht? Investeer in een lichtstudie!

Optimaal genieten van licht? Investeer in een lichtstudie!

Ga je bouwen of verbouwen? Dan is het aangeraden om rekening te houden met de bepaling en invulling van de lichtpunten in je woning. Daarnaast is ook de keuze van je verlichting cruciaal voor de sfeer en efficiëntie in je woonst.

 

Een lichtstudie: belangrijker dan je denkt!

Wat is dat nu juist, een lichtstudie? En wanneer moet je hieraan denken? Start je met bouwen of verbouwen, dan ga je best ook meteen ten rade bij een lichtadviseur. Met jouw grondplan gaan lichtarchitecten aan de slag om de nodige lichtoppervlakte te berekenen, lichtpunten te tekenen en de geschikte verlichting te kiezen. Op deze manier ben je verzekerd van voldoende licht en sfeer in je woning.

 

Een plan op maat

Tijdens het vormen van een lichtstudie wordt er in de eerste plaats rekening gehouden met de architectuur en stijl van de woning. Daarnaast is ook het budget, de persoonlijke lichtnood en smaak van de (toekomstige) bewoner een belangrijk gegeven bij het opstellen van het lichtplan.

 

Waarde van een lichtstudie

Je bouwheer of aannemer stelt vaak onverwachts de vraag om de lichtpunten te bepalen, waardoor je soms snelle beslissingen moet nemen. Ook in dat geval kan je nog steeds terecht bij de mensen met de juiste expertise om het maximum te halen uit de beschikbare lichtpunten.

 

Gepersonaliseerd advies

Bij Light Unit wordt er daarnaast ook gezocht naar passende verlichting bij de voorgestelde lichtpunten. Het accent ligt op persoonlijk advies, waarbij ze niet enkel luisteren, maar ook met je meedenken. We gaan op zoek naar een creatieve oplossing met dat tikkeltje extra! Light Unit staat garant voor het verhogen van jouw leefcomfort. Je kan er steeds terecht voor het juiste licht op de juiste plaats!

 

Light Unit

Geert, Ilse en hun team met lichtadviseurs helpen jou graag bij het maken van jouw keuze. Met een uitgebreid aanbod aan zowel Belgische, als internationale merken van verlichting en wooninrichting, creëren ze voor jou een optimale balans voor jouw woning. Hun ambitie is het maken van een creatief lichtontwerp met een balans tussen functionaliteit, sfeer, esthetiek en budget. Een bezoek aan Light Unit brengen? Ga eens langs voor een originele en creatieve benadering van verlichting en woonaccessoires in huis en tuin.

Meer over Light Unit

Datum

Juni 19, 2018

Categorie

Indoor, Woonexpert

Auteur

Ilse Coppens