Outdoor stoffen: breng kleur en sfeer in je tuin - Living in Style Leuven
1265
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1265,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Outdoor stoffen: breng kleur en sfeer in je tuin

Outdoor stoffen: breng kleur en sfeer in je tuin

We kunnen stilletjesaan beginnen af te tellen naar de eerste zonnestralen. Hoog tijd dus om onze tuin in orde te brengen! De juiste outdoor stoffen zorgen voor dat extra accent in jouw omgeving!

 

Buitenstoffen

Een buitenstof is, zoals de naam suggereert, een stof die resistent is tegen de natuurlijke omstandigheden. Bijgevolg is de kwaliteit van het gebruikte materiaal van doorslaggevend belang. In die optiek hebben buitenstoffen een lange weg afgelegd sinds de ontwikkeling van boombastdoek, tafelzeil en vinyl. Zo is het hedendaagse gamma uitgebreid met een groot aantal buitenstoffen gemaakt van superieure materialen, zoals geverfd acryl en UV-bestendige polyester. Hierdoor zijn de buitenstoffen waterafstotend, vuilafstotend, kleurecht, schimmelwerend, wasbaar en UV-bestendig.

Niet alleen zijn er betere materialen, ook zijn de verschillende soorten stoffen voor buiten, perfect afgestemd op je interieur, inclusief felle kleuren, prachtige patronen en ingewikkelde texturen. Daarenboven zijn de grenzen tussen interieur en exterieur aan het vervagen: de moderne trends en innovaties creëren ruimtes met grote openingen naar buiten toe. Het exterieure gedeelte van je woning wordt zo het verlengde van je inrichting. Kussens, buitenlounges, … fungeren bijgevolg als de kers de op interieurtaart.

 

Wil jij je groene landschap opfrissen door het aanbrengen van accenten? Kom gerust langs en ontdek zelf met welke materialen en kleuren je tuin een meerwaarde kan krijgen. De garantie voor een vrolijke buiten! Ideaal toch?

 

Store

Zoals de ogen het venster zijn tot de ziel, zijn de ramen de ziel van uw huis, ze verdienen een mooie decoratie. Als experts in hedendaagse raamdecoratie, met een uitgebreid aanbod aan grote stalen, zoeken Wim en Isabel samen met jou naar de perfecte oplossing voor jouw woning. Neem een kijkje in de showroom van Store en ontdek de talloze mogelijkheden aan raamdecoratie.

Meer over Store

Datum

Maart 13, 2018

Categorie

Outdoor, Woonexpert

Auteur

Isabel Tomboy