Revival van de karaktervolle keramiek - Living in Style Leuven
1382
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1382,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Revival van de karaktervolle keramiek

Revival van de karaktervolle keramiek

Keramiek is terug van weggeweest! Steeds vaker zie je deze terugkomen in verschillende interieurs. De mooiste eyecatchers? Ceppo di Gre en Terrazzo!

 

Ceppo di Gre

De grijze Italiaanse kalksteen met keivormige gesteentefragmenten, Ceppo di Gre, is aan een opmars bezig. De keramische variant is ondertussen een echte trend geworden. De tegel heeft een bepaalde structuur van keien die groter en kleiner van formaat zijn en die heel het huis een natuurlijk uitzicht geven.  Als je opteert voor een onderhoudsvriendelijke tegel, maar niet wil inboeten aan karakter, is de keramische versie een perfecte keuze. Een ander pluspunt is de kleur- en slijtvastheid van het materiaal.

 

Terrazzo

De gespikkelde Terrazzo tegel is eveneens terug in beeld. Oorspronkelijk werd Terrazzo gemaakt uit restmateriaal van marmer en graniet dat overgoten werd in beton. De keramische uitvoering zorgt zonder twijfel voor een echte eye-catcher in je interieur. Kies je voor soberheid, dan kan dit met zwarte en grijze tinten, wil je voluit gaan voor frivoliteit, kies dan een kleur. De mogelijkheden zijn eindeloos! Wat heel mooi kan zijn, is om een deel van de vloer of muur te betegelen en voor het overige oppervlak een andere neutrale, egale kleur te kiezen. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Hoe minder voegen, hoe groter de ruimte oogt. De Terrazzo tegel staat garant voor een warme, decoratieve en gezellige Zuid-Europese uitstraling.

 

Deweerdt NV

Kristel Deweerdt en Youri Boghe verwelkomen klanten steeds met de glimlach. Samen met hun team van ervaren vakmensen garanderen ze een optimale service en streven ze naar een schitterend eindresultaat. Een vloer die past bij jouw woning en persoonlijkheid, dat is waar het om draait! Ervaar de glimlach van Freddy, Kristel en hun team door een bezoekje te brengen aan de showroom van Deweerdt NV. Ontdek het ganse aanbod en laat je uitgebreid adviseren!

Meer over Deweerdt NV

Datum

September 7, 2018

Categorie

Indoor, Woonexpert

Auteur

Kristel Deweerdt