Smart Home Automation, een meerwaarde voor jouw woning - Living in Style Leuven
380
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-380,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Smart Home Automation, een meerwaarde voor jouw woning

Smart Home Automation, een meerwaarde voor jouw woning


Wie tegenwoordig  bouwt, of zelfs maar denkt aan (ver)bouwen, moet zeker en vast de meerwaarde van een geïntegreerd technologisch systeem onder de loep laten nemen. Wie denkt aan geïntegreerde technologieën, zal snel een link proberen leggen met ‘domotica’. Een veralgemeende toepassing van domotica begon eind 20e eeuw echt door te breken in de bouw en architectuur. Helaas is het woord domotica een verbrand en voorbijgestreefd woord geworden, dat te pas en vooral te onpas wordt gebruikt… . Gelukkig gaat Smart Home Automation verder dan dit. Hedendaags groeit de Home Technology-markt exponentieel, bijgevolg is het aangeraden dat een up-to-date woning van vandaag, ‘Smart’ moet zijn.

 

Less is more

Wat zou het toch heerlijk en gemakkelijk zijn als we alles konden bedienen met één toestel? Het kan! Het Smart Home Automation principe focust erop dat alle technologieën op elkaar dienen afgestemd te worden. Een eenvoudige bediening primeert, zodat we de ontelbare afstandsbedieningen waarmee we onze TV, audio, elektrische screens en dergelijke bedienen achterwege kunnen laten. Het Smart Home Automation principe zorg ervoor dat we met eenzelfde toestel alles kunnen bedienen: van verlichting en screens, verwarming en airco, goed geluid en tv, alternatieve energie en beveiliging, en daarenboven zelfs afgestemd op de mogelijkheden van IoT (Internet of Things). Gewoon alles, én eenvoudig!

 

De tand des tijds

De technologische revolutie stagneert niet, bijgevolg zullen digitale snufjes blijvend onderhevig zijn aan evolutie. Het is dan ook zeer belangrijk dat de geïmplementeerde technologie kan meegroeien met de mogelijkheden en de noden van de toekomst. Derhalve zal de Home Technology Architect producten voorstellen dewelke zijn afgestemd naargelang uw persoonlijke behoeften. Hij creëert schema’s en tekeningen, maakt budgetteringen en tekent de programmering uit. Én hij houdt rekening met de akoestische situatie en verwachtingen binnen de woning.

 

Verbinnen Smart Home Concepts brengt raad!

Chris Verbinnen is een door CEDIA opgeleide Electronic System Designer met daarbij een uitgebreide ervaring in Smart Home Concepts. Verbinnen Smart Home Concepts bestaat ondertussen al sinds 1964 en heeft dankzij verschillende generaties een uitmuntende reputatie opgebouwd. De juiste begeleiding vormt dus geen probleem!

 

Verbinnen Smart Home Concepts

Van home theaters over high performance audio- en multiroomsystemen tot een complete home automation oplossing. Verbinnen Smart Home Concepts is dé specialist in hoogkwalitatieve, geïntegreerde oplossingen voor intelligente woningen. Chris en zijn team ontwerpen en installeren oplossingen en totaalprojecten die een plezier zijn om te gebruiken, te bekijken én te beluisteren.

Meer over Verbinnen Smart Home Concepts

Datum

September 12, 2017

Categorie

Indoor

Auteur

Chris Verbinnen

Tags
Cedia, IoT, Smart Home