Een speaker voor binnen of buiten? Kies voor Bowers & Wilkins! - Living in Style Leuven
1294
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1294,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Een speaker voor binnen of buiten? Kies voor Bowers & Wilkins!

Een speaker voor binnen of buiten? Kies voor Bowers & Wilkins!

De speakers van Bowers & Wilkins, type AM-1, zijn opgewassen zijn tegen weer en wind. Dankzij de hoge afwerkingsgraad kunnen ze ook perfect functioneren als indoor luidsprekers. Van een win-winsituatie én slimme investering gesproken!

 

Invulling voor binnen en buiten

Is er binnenshuis een aangename zithoek of open ruimte en geniet je graag van muziek op de achtergrond? Of heb je buiten een terras of zwembad waar soms sfeermuziek ontbreekt? Kortom, heb je redenen genoeg om te investeren in luidsprekers? Kies dan voor een degelijke geluidsinstallatie van Bowers & Wilkins, meer bepaald voor de AM-1.

 

Optimaal luistercomfort

De Britse luidsprekerbouwer Bowers & Wilkins combineert vertrouwde technologieën met de nieuwste innovaties. Zo wordt een optimale geluidsverspreiding voorzien wanneer de luidsprekers hoog op een muur worden gemonteerd. De elegante wandbeugel van gegoten aluminium bevat een montagesysteem met één plug dat zorgt voor een gemakkelijke plaatsing. Combineer dit met de mogelijkheid om de box in een hoek van 220 graden te draaien en je hebt een discrete en veelzijdige monitor die je bijna overal een volmaakt en onberispelijk geluid weet te bieden.

 

Subtiele eyecatcher

De speakers van Bowers & Wilkins maakt een compromis tussen een strak design en een detailrijke geluidskwaliteit. Afhankelijk van je interieur kan je kiezen voor een mat witte of zwarte speaker. Wil je de geluidskwaliteit graag op locatie bewonderen? Dan kan je een bezoek brengen aan The Jane of de nieuwe Fragma te Leuven.

 

Benieuwd? Neem contact op of kom ze zelf even beluisteren bij Verbinnen Smart Home Concepts, wij helpen je met veel plezier verder!

 

Verbinnen Smart Home Concepts

Van home theaters over high performance audio- en multiroomsystemen tot een complete home automation oplossing. Verbinnen Smart Home Concepts is dé specialist in hoogkwalitatieve, geïntegreerde oplossingen voor intelligente woningen. Chris en zijn team ontwerpen en installeren oplossingen en totaalprojecten die een plezier zijn om te gebruiken, te bekijken én te beluisteren.

Meer over Verbinnen Smart Home Concepts

Datum

Mei 7, 2018

Categorie

Indoor, Outdoor, Woonexpert

Auteur

Chris Verbinnen