Sunbelievable design parasols - Living in Style Leuven
699
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-699,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Sunbelievable design parasols

Sunbelievable design parasols


Beschermd zijn tegen UV stralen en toch genieten van de zomerse temperaturen? Wat zou het heerlijk zijn als we allemaal wat vaker gezellig konden ‘chillen’ onder dergelijke omstandigheden. Maar mag jouw parasol dat tikkeltje meer hebben? Sywawa parasols maken het functionele mooi!  

 

Sywawa, genieten van design

Sywawa, een op en top Belgisch merk, staat garant voor de intrede van hip design op het gebied van parasols. Bovendien zijn al deze parasols HANDMADE IN BELGIUM, een label erkend door UNIZO en maken ze zo het verschil naar moderne consumenten toe. Sywawa doet beroep op de expertise van diverse professionele designers, waardoor de parasols schijnen als een ongeëvenaarde pracht. Genieten wordt verheven naar een nieuwe dimensie.

 

Kies je voor felle kleuren, ga je voor een niet-traditionele vorm of waag je het op een divers materiaal? De parasols van Sywawa maken het mogelijk met hun uitgebreide collectie aan outdoor design. De parasols zijn een mondiale hype, er staan bijgevolg Belgische parasols uitgestrekt over de hele wereld. Waarom dan nog niet in jouw tuin?

 

De collectie ontdekken? Wij komen graag bij jou langs om jouw persoonlijk advies te geven. Kom je echter liever tot bij ons? Geen probleem, wij ontvangen jou graag na afspraak!

 

Steel Story

Benny en Mia zijn al 10 jaar gepassioneerd in outdoordesign en zijn dus reeds een decennium lang dé specialist in outdoordesign en loungemeubelen. Zij geven jou graag het juiste advies in een sfeer van duurzaamheid en gezelligheid. Op zoek naar fresh outdoor design, voorzien van de nodige kwaliteit? Steel Story helpt jou bij het kiezen van het ideale outdoor meubilair voor jouw omgeving!

Meer over Steel Story

Datum

September 14, 2017

Categorie

Outdoor

Auteur

Mia Van den Broeck