Volledige verduistering - Living in Style Leuven
754
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-754,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

Volledige verduistering

Volledige verduistering


Word jij soms wakker van licht dat binnenglipt in jouw slaapkamer? Of biedt jouw gordijn niet voldoende bedekking voor jouw raam? De Duette Lightblock verduisteringsgordijnen hebben niet alleen een aantrekkelijk design maar zorgen ook voor ene volledige verduistering van jouw kamer!  

 

Perfecte verduistering voor slaapkamers

Slapen in volledige duisternis wordt mogelijk met het Duette Lightblock gordijn. Door een inkeping in de zijkant van het gordijn en een geleidingsprofiel dat door de inkeping loopt, neemt deze verduisteringsoplossing hinderlijke lichtkieren weg. Dankzij de vele mogelijkheden in design en de moderne look, lost het gordijn ook de interieur verwachtingen in. Een totaaloplossing voor jouw verduistering!

 

Isolatie & akoestiek, energie besparen met jouw gordijn

Door gebruik te maken van een revolutionaire honingraatstructuur is het Duette Lightblock gordijn energiebesparend. Het heeft een isolerende functie in de winter en reduceert warmteopname in de zomer. Daarnaast kan je ook genieten van een verbeterde akoestiek, zodat slapen zalig genieten wordt!

 

 

Store streeft naar jouw perfectie

Het kiezen van de juiste verduisteringsmogelijkheden is niet altijd evident. Kom daarom gerust eens langs bij Store, wij helpen jou graag bij het creëren van duister of het aankleden van jouw leefruimte met raamdecoratie, steeds met aandacht voor details!

 

Store

Zoals de ogen het venster zijn tot de ziel, zijn de ramen de ziel van uw huis, ze verdienen een mooie decoratie. Als experts in hedendaagse raamdecoratie, met een uitgebreid aanbod aan grote stalen, zoeken Wim en Isabel samen met jou naar de perfecte oplossing voor jouw woning. Neem een kijkje in de showroom van Store en ontdek de talloze mogelijkheden aan raamdecoratie.

Meer over Store

Datum

September 21, 2017

Categorie

Indoor

Auteur

Isabel Tomboy