XXL-formaten voor verschillende doeleinden - Living in Style Leuven
1198
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1198,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

XXL-formaten voor verschillende doeleinden

XXL-formaten voor verschillende doeleinden

Authenticiteit en persoonlijkheid in jouw woning brengen is belangrijk. De keuze van tegels is dan ook doorslaggevend voor de uiteindelijke sfeer die gerealiseerd zal worden in jouw woning!


De voordelen van XXL-formaten

Een groot formaat van tegels heeft talloze voordelen. De tegels kunnen gebruikt worden op zowel vloer als wand. Maak gretig gebruik van de vele mogelijkheden die keramiek biedt om uitdrukking te geven aan jouw persoonlijke stijl. Kleuren en vormen uit de natuur worden geïntegreerd in de woning en creativiteit neemt de vrije loop! Dankzij het gemak in onderhoud, zijn vooral de keramische XXL-formaat tegels zeer populair.

Voelt jouw ruimte eerder klein aan? Geen nood! Door gebruik te maken van XXL-formaten worden de voegnaden beperkt tot een minimum, wat een ruimtegevoel met zich meebrengt.

Nieuwe tegels, wat nu?!

Op zoek naar nieuwe tegels? Vooraleer je aan de slag gaat met het opbreken van je huidige tegels, sta je best even stil bij de keuze van een type tegel. Kies je voor een keramische tegel dan is het mogelijk om je bestaande vloer te laten liggen en de nieuwe erbovenop te plaatsen. Dit kan dankzij de minimale dikte van keramiek. Experimenteer met verschillende formaten, diktes en andere vormen. Klein en groot, rechthoekig en vierkant, creëer een karaktervolle en architecturale sfeer!

 

Op zoek naar advies? Wij helpen jou graag bij het kiezen van de juiste tegels. Neem gerust even contact met ons op en wij bekijken de mogelijkheden!

 

Deweerdt NV

Kristel Deweerdt en Youri Boghe verwelkomen klanten steeds met de glimlach. Samen met hun team van ervaren vakmensen garanderen ze een optimale service en streven ze naar een schitterend eindresultaat. Een vloer die past bij jouw woning en persoonlijkheid, dat is waar het om draait! Ervaar de glimlach van Freddy, Kristel en hun team door een bezoekje te brengen aan de showroom van Deweerdt NV. Ontdek het ganse aanbod en laat je uitgebreid adviseren!

Meer over Deweerdt NV

Datum

November 8, 2017

Categorie

Indoor, Woonexpert

Auteur

Kristel Deweerdt