XXL rolgordijnen, de warmte binnen en buiten! - Living in Style Leuven
1195
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1195,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
Living in Style Woonexperts:

XXL rolgordijnen, de warmte binnen en buiten!

XXL rolgordijnen, de warmte binnen en buiten!

Wie geregeld vertoefd in een ruimte met grote ramen moest steevast de strijd aanbinden met veranderende temperaturen. In de zomer ervaar je een ware broeikas en in de winter houd je graag de warmte binnen. Afscherming is dus broodnodig en vrees niet: het kan ook in stijl!

 

Strak en in harmonie

Grote ramen vragen grote middelen. Het doorsnee grote, zonwerende gordijn klinkt de meesten wel bekend in de oren, maar het kan ook heel wat strakker! Met de XXL rolgordijnen, tot wel zes meter breed, van ROLXX behoud je niet alleen een goede temperatuur, maar lever je ook een toegevoegde waarde aan je interieur. De harmonie van de ruimte wordt behouden doordat het moderne design gecombineerd kan worden met tal van kleuren en materialen.

 

XXL formaat met XXL gebruiksgenot   

Een extra groot formaat wordt jammer genoeg al snel gelinkt aan een overvloed aan onderhoudswerk. Dit cliché wordt stevig gecounterd doordat ROLXX hier gebruik maakt van makkelijk afwasbare stoffen en een uitmuntende kwaliteit. Kort samengevat: XXL decoratieve rolgordijnen met een extra lange gebruiksduur, wat wil je nog meer?

 

Laat je inspireren & adviseren

Omdat elke ruimte een eigen unieke uitstraling verdient en elk raam haar eigen afmetingen en functie heeft, kan je terecht bij Store om je creativiteit te laten prikkelen en advies in te winnen met behulp van een uitstekende portie vakkennis.

 

Meer weten over de XXL rolgordijnen? Neem contact op met Store, zij helpen je graag verder!

 

Store

Zoals de ogen het venster zijn tot de ziel, zijn de ramen de ziel van uw huis, ze verdienen een mooie decoratie. Als experts in hedendaagse raamdecoratie, met een uitgebreid aanbod aan grote stalen, zoeken Wim en Isabel samen met jou naar de perfecte oplossing voor jouw woning. Neem een kijkje in de showroom van Store en ontdek de talloze mogelijkheden aan raamdecoratie.

Meer over Store

Datum

Oktober 24, 2017

Categorie

Indoor, Woonexpert

Auteur

Isabel Tomboy