Alarm- en Telecenter Leuven - Living in Style Leuven
470
page-template-default,page,page-id-470,page-child,parent-pageid-24,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Alarm- & Telecenter Leuven

Alarm- & Telecenter Leuven vormt één partner voor uw volledige technische uitrusting: gaande van beveiligingssysteem, telefooncentrale (met integratie computernetwerk), brandbeveiliging, toegangscontrole, videobewaking en videofonie.

 

Alarm & Telecenter Leuven vindt zijn oorsprong in 1987 waar het opgericht werd door Jan en Bert De Greef. Jan, die een commerciële achtergrond heeft, houd zich voornamelijk bezig met verkoop en administratie, Bert die een technische opleiding heeft genoten, beheert de technische dienst en staat zo dus in voor de installatie, onderhoud en beheer van de geleverde installaties. Bijgevolg kan men terugvallen op een ervaring van meer dan 30 jaar en een uitgebreid gamma aan professionele systemen. Op die manier kan men aan elk project een gepast gevolg geven. Alarm& Telecenter Leuven verkoopt niet alleen, zij installeren ook en geven u service aan huis. Zo bent u steeds zeker van een uitmuntende service van aankoop tot nazorg. Naast de uitmuntende service vormen de openingsuren een extra troef van deze zaak, de webwinkel is namelijk 24/24 open. Het volledige gamma aan beveiligingsproducten, telefooncentrales en camerabewaking is online te raadplegen op de website. Deze webshop is uniek in zijn soort aangezien men niet enkel op verkoop focust, maar tevens ook installatiemogelijkheid kan aanbieden. De klant kan een plaatsing naar wens toevoegen aan zijn bestelling. De service maakt hier duidelijk het verschil.

Een greep uit het assortiment:

Installatie, onderhoud en beheer van elektronische beveiligingssystemen van de handelsmerken Paradox, UTC en Adi Gardiner. We verzekeren de installatie van uw alarmsysteem met een maximale wachttijd van 2 weken.

Verkoop, plaatsing van telefooncentrales zowel analoog als ISDN van de merken Panasonic en Tiptel.

Elektronische conventionele en adresseerbare brandcentrales waarop handbrandmelders, brand detectoren en brandsirenes kunnen op aangesloten worden met een doormelding naar een externe meldkamer.

Analoge en IP camera bewaking systemen verbonden op een digitale recorder gaande van 4 tot 48 kanalen.

Videofoonsystemen al dan of niet gekoppeld met een telefooncentrale van de handelsmerken Fasttel, Siedle, 2N, Aiphone, Panasonic en Bticino

Dankzij zijn jarenlange expertise bekijkt Jan steeds uitgebreid de mogelijkheden voor jouw alarm-, camera-, videofoonsysteem en telefooncentrale oplossing. Als geregistreerde aannemer en erkende beveiligingsonderneming, zowel Ministerieel als Incert gekeurd, verzekert Alarm- & Telecenter dus kwaliteit !

Kennismaken met Jan? Neem even contact op !

Adres
Zonnedauwstraat 7
3110 Rotselaar

Openingsuren
Maandag tot vrijdag: 9:30 tot 18 uur
Zaterdag: 10 tot 18 uur