André Celis Natuursteen - Living in Style Leuven
413
page-template-default,page,page-id-413,page-child,parent-pageid-24,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

André Celis Natuursteen

Architecten, keukenbedrijven, interieurarchitecten, villabouwers… en natuurlijk de bouwheren zelf, waarderen steeds meer de klasse en de uitstraling van een tijdloos materiaal als natuursteen. Natuursteen zorgt steeds voor toepassingen met een meerwaarde. Natuursteen is ook antibacterieel en dus hygiënisch, ideaal voor toepassingen in keukens (vloeren, wanden, werkbladen, venstertabletten…) en badkamers (vloeren, wanden, inloopdouches, lavabo’s, badbekledingen, wellnessruimtes…). Natuursteen overstijgt voorbijgaande trends en leent zich tot uiteenlopende creaties. Zowel hedendaagse en minimalistische als landelijke interieurs zijn mogelijk.

 

André Celis Natuursteen beschikt over een eigen atelier met computergestuurd machinepark waar de platen verzaagd worden, helemaal op maat van uw project. De gespecialiseerde medewerkers kennen de producten door en door en kunnen u verder helpen met waardevol advies. Een eigen plaatsingsteam maakt het dienstenplaatje compleet.

Met composietsteen mikt André Celis Natuursteen op de toekomst. Kwartscomopsiet bijvoorbeeld is samengesteld uit harsen en granietof kwartsgranulaten. Beide natuurlijke producten worden via een uniek procédé gebonden tot een oersterk materiaal dat de vergelijking met diamant doorstaat. Composietsteen is verkrijgbaar in een rijk kleurenpalet en maakt tal van unieke creaties op maat mogelijk.

Erik en de rest van het team dragen een goede service hoog in het vaandel en houden steeds complete controle over kwaliteit en tekening. Dit komt omdat André Celis Natuursteen elke exclusieve marmer rechtstreeks bij de ontginner in Italië, Spanje, Turkije, Griekenland of India aankoopt. De hoogste kwaliteit gecombineerd met een goede service dus!

 

Spring eens binnen in hun showroom en maak kennis met hun uitgebreide aanbod en enthousiasme!

 

Adres
Staatsbaan 77
3210 Lubbeek

Openingsuren
Maandag tot vrijdag: 9 tot 18 uur
Zaterdag: 9 tot 16 uur