Deweerdt NV - Living in Style Leuven
506
page-template-default,page,page-id-506,page-child,parent-pageid-24,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Deweerdt NV

De familie Deweerdt staat samen met een team van ervaren vakmensen elke dag garant voor een optimale service. Men biedt er de klant hoogstaande kwalitatieve producten aan en geeft er degelijke informatie betreffende bouwen en verbouwen. Een eigen plaatsingsdienst zorgt voor een professionele uitvoering van de werken. Vloer& tegelwerken Deweerdt nv, is gelegen te Korbeek-Lo en kan zich beroepen op bijna 35 jaar ervaring in de tegelsector. Service en dienst naverkoop is door de jarenlange ervaring zeer belangrijk geworden voor Vloer& tegelwerken Deweerdt nv. Er wordt steeds een gedetailleerd advies gegeven over het onderhoud van de geplaatste tegel.

 

Deweerdt positioneert zich sterk door steeds zeer kort op de bal te spelen wat nieuwigheden betreft. Een nieuwe dimensie in de wereld van de keramiek is Zero.3 van Panaria. Het gaat hier om een vrij uitzonderlijk product dat tal van voordelen biedt, gezien zijn multifunctionele karakter. Elke plaat is slechts 3 mm dik, dit verleent buigzaamheid, lichtheid en een hoge graad van verwerkbaarheid. De beperkte dikte is een innovatief element waardoor het product de meest verschillende toepassingsgebieden kent. De tegel kan bv. gebruikt worden voor het bekleden van wanden, keukenkasten enz… Het grote voordeel is dat men rechtstreeks op de bestaande vloer kan tegelen, waardoor men heel wat werk kan besparen. Het paradepaardje is een houtimitatie in deze dunne versie, Doghe 03 genoemd. De houtnerven zijn nagenoeg op een perfecte manier ge├»miteerd. Deze panelen zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren en afmetingen.

Freddy en Kristel Deweerdt verwelkomen klanten steeds met de glimlach. Samen met hun team van ervaren vakmensen garanderen ze een optimale service en streven ze naar een schitterend eindresultaat. Een vloer die past bij jouw woning en persoonlijkheid, dat is waar het om draait!

 

Ervaar de glimlach van Freddy, Kristel en hun team door een bezoekje te brengen aan de showroom van Deweerdt NV. Ontdek het ganse aanbod en laat je uitgebreid adviseren!

deweerdt_logo

Adres
Tiensesteenweg 41
3360 Korbeek-Lo

Openingsuren
Dinsdag tot vrijdag: 9 tot 12 & 13 tot 18 uur
Zaterdag: 10 tot 16 uur