Gervi - Living in Style Leuven
546
page-template-default,page,page-id-546,page-child,parent-pageid-24,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Gervi

Bij Gervi Leuven vindt u werkelijk alles om van uw huis een echt privé kuur- en ontspanningsoord te maken. In onze wellness winkel kan u terecht voor alles dat met wellness te maken heeft, van jacuzzi’s en sauna’s tot lounge tuinmeubelen en fitnesstoestellen.

 

Gervi Leuven heeft het allemaal! Met exclusieve merkproducten, zoals HotSpring Spa, Klafs en Technogym in het aanbod, mag u bij Gervi Leuven zeker zijn van kwaliteitsproducten, waarvan u jarenlang genot zal hebben!Onze wellness experts voorzien u graag van deskundig advies en denken ook actief mee bij de inrichting van uw wellness en/of fitnessruimte.

 

Wij staan u bij, vanaf de eerste ideeën tot de effectieve realisatie en begeleiden u, indien u dat wenst, bij iedere stap van het proces. Dat is de totale wellness service die u bij Gervi Leuven mag verwachten.

Gervi is sinds 1970 een toonaangevende specialist op het vlak van wellness. Met vestigingen in Maasmechelen, Hasselt, Leuven en Sint-Martens-Latem, en met opgeleide wellness experts, voorzien zij jou steeds van deskundig advies. Omdat ze hun aanbod enkel beperken tot bekende merken en kwalitatief hoogstaande producten is kwaliteit dus gegarandeerd!

 

Contacteer Gervi Leuven of neem even een kijkje in hun showroom. Zij ontvangen jou graag met aandacht voor jouw wensen!

Gervi-Leuven

Adres
Aarschotsesteenweg 584
3012 Wilsele

Openingsuren
Maandag tot vrijdag: 10 tot 12:30 & 13 tot 18 uur
Zaterdag: 10 tot 18 uur