Greenstyle - Living in Style Leuven
400
page-template-default,page,page-id-400,page-child,parent-pageid-24,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Greenstyle

Bloemen Vannerum levert een totaalpakket voor een sfeervolle inrichting met bloemdecoraties en interieurbeplanting. Bloemencreaties en beplanting voor alle gebeurtenissen, feesten of evenementen worden op maat en specificaties voor de klant gemaakt.

Deze zaak is een gevestigde waarde in de streek rond Leuven.  Momenteel staat de 3de generatie aan het roer welke bijgevolg kan terugvallen op jarenlange ervaring, alsook een stevige reputatie. Dagelijks worden er verse producten aangeleverd zodat kwaliteit verzekerd is en er steeds een ruim assortiment voorhanden is.  Dit assortiment wordt voortdurend aangepast zodat zowel moderne  als klassieke tendensen aan bod komen.  Ieder product wordt bij het verlaten van de zaak steeds gekeurd.  Het oogmerk van Vannerum is dan ook om in hun service en know-how de perfectie na te streven.

Buiten de openingsuren voorziet een automaat 24/24 verse bloemen (enig in de streek).  Leveringen in gans België en buitenland worden verzorgd is samenwerking met Topbloemen en Euroflorist.

De nieuwste afdeling Greenstyle verzorgt totaalconcepten voor interieurbeplanting en terrasbeplanting voor zowel particulier- als bedrijfscliënteel en kan eveneens terugvallen de reputatie van Vannerum.  Hoogstaande kwaliteitsbeplanting met een uitgebreid gamma plantenbakken in verschillende materialen en alle maten zijn beschikbaar.  In nauw overleg en samenwerking met de cliënt worden het concept uitgewerkt naar zijn persoonlijk voorkeur en van a tot z opgevolgd door Greenstyle.

De derde generatie specialisten in kamerplanten zorgt voor de groene touch in huis! Bij Greenstyle zorgen vakmensen, met een passie voor groen en gespecialiseerd in planten voor binnen en buiten, voor jouw ideale groene thuisomgeving.

 

Kennismaken met deze vakmensen? Laat jouw adviseren in hun showroom of neem even contact met hen op!

Adres
Dassenstraat 68
3053 Haasrode

Openingsuren
Dinsdag tot zaterdag: 9 tot 18 uur
Zon- en feestdagen: 10 tot 14 uur