Grietens Concept - Living in Style Leuven
588
page-template-default,page,page-id-588,page-child,parent-pageid-24,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Grietens Concept

Grietens Concept staat voor maatkeukens en interieurinrichting van jouw volledige woning, kantoor, winkel, … Je vindt Grietens Concept op de Brusselsesteenweg 28 te Herent, vlak aan afrit 17 van de E 314. Deze onderneming is geboren uit het familiebedrijf Grietens te Leuven. Grietens bestaat reeds sinds 1922. De oprichters van Grietens Concept, Jan Natens en Sonja Grietens, staan ook al sinds 1991 aan het roer van deze dynamische onderneming. De zaak is op korte tijd geëvolueerd van keukenbouwer naar volledig interieur.

Het Grietens team ontwerpt jouw droom en realiseert jouw project van A tot Z. Hiervoor gaan ze op zoek naar de nieuwste materialen en technieken. De ontwerpers springen zeer creatief om met de beschikbare ruimte. Ze bekijken alles vanuit diverse oogpunten. Grietens Concept zorgt voor een totaal concept. De uitvoering gebeurt door haar eigen team, bestaand uit 17 gespecialiseerde medewerkers.

Er wordt gewerkt met innovatieve producten en elektrisch bewegende elementen. Een onderling goede samenwerking met andere aannemers is zeer belangrijk om alle technieken in het concept te verwerken zodat de bouwheer zich hierom geen zorgen hoeft te maken. Grietens Concept is tevens exclusieve verdeler van de sofa’s, salons en bedden van Minotti, de tapijten van Limited Edition, stoelen van La Palma, tafels van Art of Living, kasten, bibliotheken e.d. van Porro, stoelen van Arper, sofa’s van Indera, decoratie en glazen meubilair van Glas Italia.

In de loft van Living in Style @ Leuven, gelegen in de toonzaal van Grietens Concept, kan je zelf merken hoe Grietens Concept erin slaagt de synergie tussen de verschillende onderdelen en elementen naar voor te brengen. De zaakvoerder, Jan Natens, heeft namelijk het volledig ontwerp van het interieurconcept op zich genomen.

Vier generaties van ondernemerschap groeiden uit tot een bureau voor interieurinrichting. Jan en Sonja Grietens ontwerpen en realiseren, samen met hun team, jouw project en springen creatief om met jouw beschikbare ruimte.

 

Geïnteresseerd in een totaalconcept, uitgevoerd door een gespecialiseerd team, in samenwerking met de Living in Style partners? Neem even contact op met Grietens Concept en ontdek hun inspirerende persoonlijkheid en aanpak!

Naamloos logo low res

Adres
Brusselsteenweg 28
3020 Herent

Openingsuren
Maandag tot vrijdag: 10 tot 18 uur,
daarna op afspraak
Zaterdag: 10 tot 17:30 uur