Light Unit - Living in Style Leuven
357
page-template-default,page,page-id-357,page-child,parent-pageid-24,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Light Unit

Je leefcomfort verhogen en daarmee ook je welzijn. Dat is wat we doen bij Light Unit. Door het juiste licht op de juiste plaats te brengen. Liefst in een mooi jasje.

Je kan bij onze experten terecht voor lichtstudies, lichtadvies of voor de omschakeling naar led. Wil je inspiratie opdoen? Die vind je zeker in onze sfeervolle showroom.

Laat je inspireren en ontdek welk licht en welke armaturen je zintuigen prikkelen. Want dat is het licht dat je in huis wil halen. Toch? Niet alleen voor de woning, maar ook voor je professionele ruimtes (winkel, horeca, bedrijven,…).

Wij ondersteunen je graag bij je zoektocht naar het juiste licht op de juiste plaats.

Geert, Ilse en hun team met lichtadviseurs helpen jou graag bij het maken van jouw keuze. Met een uitgebreid aanbod aan zowel Belgische, als internationale merken van verlichting en wooninrichting, creëren ze voor jou een optimale balans voor jouw woning. Hun ambitie is het maken van een creatief lichtontwerp met een balans tussen functionaliteit, sfeer, esthetiek en budget.

Een bezoek aan Light Unit brengen? Ga eens langs voor een originele en creatieve benadering van verlichting en woonaccessoires in huis en tuin.

Light-unit_logo_WEB300x300px

Adres
Naamsesteenweg 158
3001 Heverlee

Openingsuren
Dinsdag tot vrijdag: 10 tot 18 uur
Zaterdag: 11 tot 17 uur