Standard AHZ - Living in Style Leuven
596
page-template-default,page,page-id-596,page-child,parent-pageid-24,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Standard AHZ

Op zoek naar gezelligheid en warmte in en rond je huis? Zoek niet verder en kom naar Standard AHZ. Dat design niet noodzakelijk koel hoeft te zijn, bewijst de jarenlange passie voor vuur en warmte. Immers, de mooiste kachels en haarden, zowel op hout als op gas, de meest complete buitenkeukens en de stijlvolste brievenbussen vind je op dit adres.

De Scandinavische kachels zijn niet alleen een streling voor het oog, kwalitatief zijn ze ook het neusje van de zalm. Als ze in het koele noorden niet zouden weten hoe ze de perfecte kachel moeten produceren, waar dan wel? Trouwens, nergens anders in de regio vind je meer kachels en haarden in werking als bij Standard AHZ.

Ook wat betreft ‘buiten leven, buiten genieten’, is Standard AHZ een begrip met Broil King, een Canadees topmerk van gasbarbecues en Dancook, een Deens gamma van houtskoolbarbecues. Design, duurzaamheid en degelijkheid zijn hier de sleutelwoorden. Je hebt er gegarandeerd jarenlang plezier van!

De MEFA brievenbussen maken het plaatje helemaal compleet. Strak of cosy, Standard AHZ laat je genieten, zomer en winter!

Standard AHZ is al meer dan 50 jaar een trendsetter op het vlak van kachels, haarden, schoorsteenkanalen, barbecues en brievenbussen. Matias en zijn team van specialisten bieden een ruime keuze aan, te ontdekken in hun omvangrijke toonzaal.

 

Kennismaken met het team van Standard AHZ? Laat je adviseren en ontdek de wereld van gezellige warmte.

standardahz_logo

Adres
Tiensesteenweg 386
3000 Leuven

Openingsuren
Maandag tot vrijdag: 10 tot 12:30 & 13:30 tot 18 uur
Zaterdag: 10 tot 17 uur