Steel Story - Living in Style Leuven
572
page-template-default,page,page-id-572,page-child,parent-pageid-24,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Steel Story

Steel Story staat voor ‘fresh outdoor design’

Het succes van Steel Story is ontstaan vanuit het juiste advies, dit alles in een sfeer van eenvoud en gezelligheid. Het Steel Story team, Mia en Benny De Houwer, staat altijd voor je klaar en dit ook in de week, na afspraak. Het verhaal van Steel Story is deels opgestart uit passie maar getuigt algauw van een grote beroepsfierheid. Mia is een explosie van creativiteit en gaat zorgvuldig om met de natuur. Benny is constant op zoek naar kwaliteitszorg, vanuit een intens kritische blik. Samen geven ze projectadvies naar het inrichting van jouw terras en tuin, en/of in samenspraak met jouw landschapsarchitect of interieurarchitect.

 

Je kan de ‘fresh outdoor design en tuinmeubilair’ collectie ontdekken in een permanente tentoonstelling in en om het huis, Diestsesteenweg 615 te 3010 Leuven (Kessel-Lo). Wens je een bezoek, dan helpt het team je graag verder! Maak een afspraak, je bent welkom van woensdag tot en met zondag.

Uit principe kiezen ze in samenspraak met hun fabrikanten Coro, Driade, Eva Solo, Marimekko, Nanimarquina, Sywawa, Viteo Outdoor,… vaak voor milieuvriendelijke materialen.

Steel Story brengt je tijdloze esthetiek, die het dagelijkse buitenleven met glans weerstaat en weinig onderhoud vraagt.

Kortom, ‘fresh outdoor design’ voelt zich perfect thuis in ieders tuin.

Benny en Mia zijn al 10 jaar gepassioneerd in outdoordesign en zijn dus reeds een decennium lang dé specialist in outdoordesign en loungemeubelen. Zij geven jou graag het juiste advies in een sfeer van duurzaamheid en gezelligheid.

 

Op zoek naar fresh outdoor design, voorzien van de nodige kwaliteit? Steel Story helpt jou bij het kiezen van het ideale outdoor meubilair voor jouw omgeving!

steelstory_logo

Adres
Diestsesteenweg 615/2
3010 Kessel-Lo

Openingsuren
Op afspraak