Store - Living in Style Leuven
437
page-template-default,page,page-id-437,page-child,parent-pageid-24,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Store

Reeds 30 jaar is Store een gevestigde waarde in Leuven op gebied van alle soorten raamdecoratie.

Sinds 15 jaar staan WIm Wuyts en Isabel Tomboy aan het roer van deze interieurzaak. Voormalig gelegen in de Diestsetraat, betrekt Store sinds 2011 haar nieuwe showroom op de Leuvense Ring.

Laat u er inspireren door het ruime stoffen aanbod of door de hedendaagse ophangtechnieken die aan de grote raampartijen worden tentoongesteld. Door u te adviseren ter plaatse, gaande van opmeting tot kleuradvies, bieden wij u de raamdecoratie die het best bij uw woning past.

Reeds vanaf de bouwfase worden wij gecontacteerd door andere aannemers om de raamdecoratie mooi te laten integreren in de woning, zodat de bouwheer achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Met een eigen confectieatelier en plaatsingsdienst, staat Store gelijk aan een surplus aan service, klantgerichtheid, kwaliteit en een uitgebreid assortiment.

Zoals de ogen het venster zijn tot de ziel, zijn de ramen de ziel van uw huis, ze verdienen een mooie decoratie. Als experts in hedendaagse raamdecoratie, met een uitgebreid aanbod aan grote stalen, zoeken Wim, Isabel en hun ganse interieurteam samen met jou naar de perfecte oplossing voor jouw woning.

 

Neem een kijkje in de showroom van Store en ontdek de talloze mogelijkheden aan raamdecoratie.

Adres
Geldenaaksevest 106
3000 Leuven

Openingsuren
Dinsdag tot vrijdag: 10 tot 18 uur
Zaterdag: 10 tot 17 uur