Theo Paeyeneers - Living in Style Leuven
456
page-template-default,page,page-id-456,page-child,parent-pageid-24,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Theo Paeyeneers

Theo Paeyeneers is al meer dan 20 jaar actief in de zwembadsector. Het bedrijf bezit dan ook een zeer goede knowhow, kwaliteit gegarandeerd voor elk project. Theo Paeyeneers BVBA is gelegen in het Vlaams Brabantse Lovenjoel (Bierbeek), en situeert zich op zo’n 15 km van zowel Leuven als Tienen.

De zaakvoerder, Theo Paeyeneers is een geregistreerd aannemer beton, metselwerken, sanitair en loodgieterij. Het begon allemaal met het plaatsen van enkele zwembaden per jaar. Stilaan groeide zijn carrière uit als zwembadinstallateur. Hij werkt samen met verschillende medewerkers, die ook allemaal jaren ervaring kunnen voorleggen.

De hoofdactiviteit is het bouwen van traditionele betonzwembaden van alle afmetingen. Naast de betonconstructie, worden zowel het lassen van de PVCfolie, de montage van inbouwstukken, rolluiken, jetstreams, filters en alle andere randafwerking door ervaren mensen uitgevoerd.

 

Het bedrijf plaatst bovendien ook houten zwembaden en staalwandconstructies. Ook de handige doe-het-zelvers kunnen hierbij rekenen op de technische bijstand van dit bedrijf. Naast kwaliteit streeft Theo Paeyeneers er naar om U een uitstekende ‘service’ aan te bieden. Technische storingen of problemen worden snel en accuraat aangepakt, zodat u ten volle kunt genieten. Bovenop de plaatsing, kunt u er ook terecht voor totaalprojecten.

Vakkundig worden uw terrassen alsook een bijhorend poolhouse naar uw wens aangelegd. Ook warmtepompen, zonnecollectoren, bodemreinigers, verlichting, allerhande zwembadaccessoires en bijhorende zwembadproducten worden geleverd en waar nodig geplaatst.

Theo Payeneers is al 20 jaar een vaste waarde bij de aanleg van zwembaden en het uitvoeren van totaalprojecten in het Leuvense. Met zijn kennis en toewijding tovert hij met de nodige zorg jouw tuin of woning om tot een heus zwemparadijs!

 

Afspreken met Theo? Neem even contact op en ontdek jouw mogelijkheden.

paeyeneers_logo

Adres
Kerkstraat 6
3360 Bierbeek

Openingsuren
Op afspraak