Verbinnen Smart Home Concepts - Living in Style Leuven
521
page-template-default,page,page-id-521,page-child,parent-pageid-24,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Verbinnen Smart Home Concepts

Zoek je een oplossing om beeld en klank binnen jouw woning te integreren? Wil je een totaaloplossing waarin je ook netwerken en systemen voor licht, verwarming en bewaking op een intuïtieve manier kunt controleren en aansturen?

Dan ben je bij Verbinnen Smart Home Projects aan het goede adres. Zij zijn al meer dan 50 jaar gepassioneerd met muziek- en beeldinstallaties bezig en behoren op dat gebied tot een van de topzaken in België. Verbinnen ontwerpt op maat, integreert en installeert een brede waaier van oplossingen voor audio- en multiroom video, home theaters en domotica.

Een bewijs van hun kwalitatieve aanpak is dat ze als partner werden geselecteerd door wereldleiders als Crestron, Control4, Savant en KNX, allen toonaangevende spelers in luxe home automationystemen met wie ze nauw samenwerken.

 

Verbinnen Smart Home Concepts is ook lid van Custom Electronic Design & Installation (CEDIA), de internationale vakorganisatie voor specialisten van geïntegreerde residentiële elektronische systemen.

Daardoor blijft men op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en technieken in de home technology. Aarzel niet contact met ons op te nemen. Verbinnen Smart Home Concepts demonstreert je graag de ongekende mogelijkheden van hun systemen en oplossingen.

Van home theaters over high performance audio- en multiroomsystemen tot een complete home automation oplossing. Verbinnen Smart Home Concepts is dé specialist in hoogkwalitatieve, geïntegreerde oplossingen voor intelligente woningen. Chris en zijn team ontwerpen en installeren oplossingen en totaalprojecten die een plezier zijn om te gebruiken, te bekijken én te beluisteren.

verbinnen_logo

Adres
Bondgenotenlaan 119
3000 Leuven

Openingsuren
Dinsdag tot vrijdag: 11 tot 12:30 & 13:30 tot 18 uur
Zaterdag: 10 tot 17 uur