Verbinnen tuinen - Living in Style Leuven
580
page-template-default,page,page-id-580,page-child,parent-pageid-24,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,menu-animation-underline,fs-menu-animation-underline,popup-menu-text-from-top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Verbinnen tuinen

Tuinarchitecten Manu Verbinnen en Karine Crokaert delen al jaren hun passie voor stijlvolle groene ruimtes. Met een team van 9 gemotiveerde en ervaren medewerkers bieden zij  u een totaalconcept aan van ontwerp over aanleg tot onderhoud van de tuin en dit alles in eigen beheer met één aanspreekpunt voor u als klant.

Tuinbeleving is tegenwoordig een belangrijk begrip. Een tuin moet daarom ook uitnodigen om naar buiten te komen en te genieten. Vakantie in eigen tuin, daar zorgt Verbinnen Tuinarchitectuur voor!

Met reeds meer dan 20 jaar ervaring in tuinontwerp en aanleg, levert het team van Manu en Karine immer hoogwaardige projecten af. Met zorg voor de natuur en met aandacht voor jouw noden, werken zij een architecturaal plan af en vangen zij aan met de uitvoering.

 

Magie in jouw tuin? Verbinnen Tuinen creëert het voor jou. Neem contact met hen op en maak kennis met hun warme aanpak en enthousiasme.

Adres
De Vunt 6
3220 Holsbeek

Openingsuren
Op afspraak